29 Maart: Actualiteitendag BBV voor GR-en

14-02-2017

Het BBV gaat veranderen. Gemeenschappelijke Regelingen moeten met ingang van de begroting 2018 ook voldoen aan het aangepaste BBV, maar wat betekent dat nu voor uw organisatie en de financiële functie? Administraties moeten worden aangepast, begrotingen anders ingericht en procedures en spelregels veranderd. Maar hoe doe je dat? Wat houdt de verandering exact in? Hoe kun je deze verandering combineren met vereenvoudiging? Wat zijn de aandachtspunten en hoe realiseer je het een en ander concreet? Op korte termijn zullen namelijk de veranderingen al merkbaar zijn in het begrotingstraject 2018. Tijdens deze actualiteitendag worden u, door onze ervaren BBV-trainer s, praktische handreikingen gegeven!

Programma

Blok I                 Algemene inleiding

Blok II               Gevolgen voor Gemeenschappelijke Regelingen

Blok III              Invoering van taakvelden

Blok IV              Overhead en Rente

In bovengenoemde blokken worden de betreffende wijzigingen nader uitgewerkt en besproken met de deelnemers waarbij alle ruimte bestaat voor eigen inbreng en vragen van de deelnemers. In elk blok wordt samen met de deelnemers gewerkt aan concrete handvatten. Deze handvatten vormen een aanzet voor concrete implementatie van de vernieuwingen BBV binnen uw eigen organisatie.

Datum, inschrijving en prijs

De Actualiteitendag BBV voor gemeenschappelijke regelingen vindt plaats op woensdag 29 maart in Nootdorp. De prijs per deelnemer bedraagt € 350,- exclusief BTW (inclusief lunch en netwerkborrel). Aanmelden kan via een mail naar sales@jeconsultancy.nl. Klik hier voor meer informatie over de actualiteitendag.

Voor vragen of meer informatie over deze actualiteitendag en het programma kunt u contact opnemen met Martijn van den Berg of 088 – 126 44 00.

De actualiteitendag kan ook geheel naar uw eigen wensen en doelgroep in-company uitgevoerd worden. Voor aanvullende informatie of prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

?
Abonneer op onze nieuwsbrief
* = verplicht veld