JE Vacatures

JE is voortdurend op zoek naar goede financiële professionals. Er is wat dat betreft voor elk wat wils. Of je nu in dienst wilt treden bij ons, bij één van onze opdrachtgevers, of liever als ZZP-er aan de slag gaat, wij maken graag kennis met je.

Werken bij JE?

Werken bij JE betekent in ieder geval gaan voor kwaliteit in een ondernemende omgeving. Resultaat leveren bij en met onze opdrachtgevers heeft prioriteit. Dat spreekt voor zich. Als JE professional vervul je wisselende opdrachten bij verschillende klanten in de publieke sector. Afhankelijk van je kennis (HBO- of WO-niveau) en ervaring kan dat in diverse rollen. Denk daarbij o.a. aan de rollen van financieel beleidsmedewerker, (concern) controller, manager bedrijfsvoering, financieel consulent, adviseur AO/IC of administrateur.

Een werkomgeving die afwisseling koppelt aan uitdaging. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al de nodige ervaring hebt, wij bieden je een passende omgeving om je talenten verder te ontwikkelen. Zo nodig brengen we je nieuwe kennis en vaardigheden bij. Als opleider kunnen we wat dat betreft heel snel schakelen. Wij zijn in heel Nederland actief, maar als professional verricht je voornamelijk opdrachten in je eigen regio. Wij hebben een informele en open bedrijfscultuur met korte lijnen. Een grote slagvaardigheid en veel ruimte voor vindingrijke initiatieven. Plezier hebben én maken vinden wij zeer belangrijk, niet alleen in het werk, maar ook daarnaast. Daarom organiseren we met grote regelmaat evenementen waar we elkaar op een andere manier meemaken. Wil je weten hoe het is om een overstap te maken? Lees dan de interviews met onze consultants RoelCarlo of Harold.

Wil je meer weten, reageer dan via onderstaande “Bel mij” button of stuur je CV naar recruitment@jeconsultancy.nl t.a.v. Mireille Rob. Wij maken graag een afspraak voor een gesprek.

JE Werving & Selectie

Heb je affiniteit met de publieke sector en ervaring als ‘financial’? Wil je gaan werken als financieel manager, controller of in een andere financiële rol bij de lagere overheid? Wij helpen je graag! Overheidsfinanciën is ons vakgebied. Het gaat om functies op HBO- en WO-niveau.

Naast werving en selectie verzorgen wij opleidingen en verrichten wij interim- en consultancyopdrachten. Dit doen wij voor decentrale overheden als gemeenten, provincies en gemeenschappelijke regelingen én uitsluitend gericht op het vakgebied van de public controlling en overheidsfinanciën. Wij zijn dus een specialist bij uitstek. Als specialist kennen wij het vakgebied en de markt als geen ander. Dit praat makkelijker en maakt dat wij jouw kwaliteiten goed kunnen inschatten. Wij beschikken over een groot netwerk, weten waar de vacatures zijn of waar deze gaan ontstaan. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op mogelijkheden in de markt en tot een passende match komen.

Onze werkwijze

We beginnen met een uitgebreid persoonlijk gesprek. Zo leer jij ons kennen en wij jou. Dat vinden we belangrijk omdat de persoon achter het CV het verschil maakt. Naast het doornemen van je CV en het bespreken van je achtergrond en werkervaring, vinden wij het belangrijk te weten wat je drijfveren, interesses en ambities zijn en binnen welke context je graag wilt werken. Daarna gaan we op zoek. Graag vinden we die top job voor jou.

Wil je weten wat we voor je kunnen doen?  Reageer via de “Bel mij” button.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

Vacatures Werving & Selectie

JE ZZP

Wij werken graag samen met ZZP-ers. Met velen hebben we inmiddels een langdurige en goede band opgebouwd. En dat vinden we belangrijk. Immers als ZZP-er ben je weliswaar zelfstandig, maar sta je er wat ons betreft niet alleen voor. Bij onze opdrachten trekken we samen op, delen we kennis en organiseren we daarnaast geregeld evenementen waar we je graag voor uitnodigen. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons en heb je als “finance en control” professional ervaring bij de lagere overheid, neem dan contact met ons op middels onderstaande “Bel mij” button.

?
Abonneer op onze nieuwsbrief
* = verplicht veld