Ambities in

public controlling?

Dan kies je voor

de specialist.

JE Werving & Selectie

Heb je affiniteit met de publieke sector en ervaring als ‘financial’? Wil je gaan werken als financieel manager, controller of in een andere financiële rol bij de lagere overheid? Wij helpen je graag! Overheidsfinanciën is ons vakgebied. Het gaat om functies op HBO- en WO-niveau.

Naast werving en selectie verzorgen wij opleidingen en verrichten wij interim- en consultancyopdrachten. Dit doen wij voor decentrale overheden als gemeenten, provincies en gemeenschappelijke regelingen én uitsluitend gericht op het vakgebied van de public controlling en overheidsfinanciën. Wij zijn dus een specialist bij uitstek. Als specialist kennen wij het vakgebied en de markt als geen ander. Dit praat makkelijker en maakt dat wij jouw kwaliteiten goed kunnen inschatten. Wij beschikken over een groot netwerk, weten waar de vacatures zijn of waar deze gaan ontstaan. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op mogelijkheden in de markt en tot een passende match komen.

Onze werkwijze

We beginnen met een uitgebreid persoonlijk gesprek. Zo leer jij ons kennen en wij jou. Dat vinden we belangrijk omdat de persoon achter het CV het verschil maakt. Naast het doornemen van je CV en het bespreken van je achtergrond en werkervaring, vinden wij het belangrijk te weten wat je drijfveren, interesses en ambities zijn en binnen welke context je graag wilt werken. Daarna gaan we op zoek. Graag vinden we die top job voor jou.

Wil je weten wat we voor je kunnen doen?  Reageer via de “Bel mij” button.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

?
Abonneer op onze nieuwsbrief
* = verplicht veld