Werken aan financiële
topopdrachten 

bij de overheid,
wie wil dat niet?

Werken bij JE?

Werken bij JE betekent in ieder geval gaan voor kwaliteit in een ondernemende omgeving. Resultaat leveren bij en met onze opdrachtgevers heeft prioriteit. Dat spreekt voor zich. Als JE professional vervul je wisselende opdrachten bij verschillende klanten in de publieke sector. Afhankelijk van je kennis (HBO- of WO-niveau) en ervaring kan dat in diverse rollen. Denk daarbij o.a. aan de rollen van financieel beleidsmedewerker, (concern) controller, manager bedrijfsvoering, financieel consulent, adviseur AO/IC of administrateur.

Een werkomgeving die afwisseling koppelt aan uitdaging. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al de nodige ervaring hebt, wij bieden je een passende omgeving om je talenten verder te ontwikkelen. Zo nodig brengen we je nieuwe kennis en vaardigheden bij. Als opleider kunnen we wat dat betreft heel snel schakelen. Wij zijn in heel Nederland actief, maar als professional verricht je voornamelijk opdrachten in je eigen regio. Wij hebben een informele en open bedrijfscultuur met korte lijnen. Een grote slagvaardigheid en veel ruimte voor vindingrijke initiatieven. Plezier hebben én maken vinden wij zeer belangrijk, niet alleen in het werk, maar ook daarnaast. Daarom organiseren we met grote regelmaat evenementen waar we elkaar op een andere manier meemaken. Wil je weten hoe het is om een overstap te maken? Lees dan de interviews met onze consultants RoelCarlo of Harold.

Wil je meer weten, reageer dan via onderstaande “Bel mij” button of stuur je CV naar recruitment@jeconsultancy.nl t.a.v. Mireille Rob. Wij maken graag een afspraak voor een gesprek.

?
Abonneer op onze nieuwsbrief
* = verplicht veld