Nieuw: Brede basiskennis voor de financiële medewerker

  1. BBV
  2. gemeentefinanciën

Momenteel ontwikkelen wij een tweedaagse training: “Brede basiskennis voor de financiële medewerker”. Deze tweedaagse bestaat uit vijf dagdelen en een overnachting. De doelgroep bestaat vooral uit nieuwe medewerkers binnen de afdeling Financiën op MBO+/HBO niveau.

Het doel is om met de cursisten tijdens een intensieve training het BBV (in de meest actuele vorm) in breed verband uit te werken. Daarbij wordt onder meer verband gelegd met de administratieve werkzaamheden die uiteindelijk leiden tot een juiste verantwoording in de jaarrekening. Ook de P&C cyclus, inclusief de daarmee samenhangende instrumenten, komt daarbij uitgebreid aan de orde. Hoe stel je de documenten op, wat is de samenhang en hoe kan digitalisering van die processen je daarbij helpen. Ook wordt er een blok ingeruimd voor de basisbeginselen van AO/IC en Risicomanagement.

Op deze manier komen we tegemoet aan de behoefte om dieper in te gaan op alle financiële aspecten die spelen bij gemeenten en provincies.

Kortom: een inspirerende tweedaagse training die kansen biedt om met collega’s te discussiëren en je te verdiepen in de financiële aspecten én een uitgelezen kans om een netwerk op te bouwen.

Wij houden u op de hoogte. Hou onze nieuwsbrieven in de gaten en bezoek regelmatig onze site. U kunt uw interesse ook meteen al aangeven bij sales@jeconsultancy.nl. Ook voor vragen kunt u  daar terecht. Ook kunt u altijd contact opnemen met de coördinator van deze training Ad Koijen  (ad.koijen@jeconsultancy.nl)

Opleidingsdata
Prijs Aantal dagen Locatie Datum
nnb 2 omgeving Utrecht 13 en 14 september 2017
?
Abonneer op onze nieuwsbrief
* = verplicht veld