Aankondiging: scrum seminar “De wendbare controller”

05-09-2018

Waar scrum als werkmethode al geruime tijd gebruikt wordt voor projecten binnen de IT-sector, wordt de methode nu ook steeds vaker binnen andere sectoren ingezet, en dan niet alleen voor projecten. Het is namelijk gebleken dat scrum uitstekend geschikt is om medewerkers die in teams samenwerken doelgericht en transparant te laten opereren binnen Finance en/of Control. Vooral voor de public controller die wendbaar moet opereren om de organisatie zo goed mogelijk tussen de kansen en bedreigingen te loodsen, is scrum een handig instrument gebleken.

Om te laten zien hoe krachtig scrum is, organiseren wij in november en december enkele eendaagse seminars op diverse plaatsen door het land. In die seminars gaan we in op wat scrum voor u en uw organisatie kan betekenen. Hoe deze methode wordt toegepast binnen de Planning & Control van publieke organisaties en welke rol de controller daarin kan hebben. Ook wordt gekeken in hoeverre dit past in de ontwikkeling van de controller naar business partner van het management.

Tijdens het seminar wordt de theorie veelvuldig afgewisseld met praktische oefeningen en simulaties. Na deze dag weet u wat scrum is en hoe dit in uw organisatie kan worden toegepast.

De seminars worden gehouden op de volgende data en in de volgende plaatsen:
22 november in ’s-Hertogenbosch;
29 november in Zwolle;
6 december in Hoofddorp.

Inschrijven kan via e-mail. De prijs per deelnemer bedraagt € 299,- ex BTW en is inclusief lunch en materiaal. Voor aanvullende informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 088 – 126 44 00 of e-mail info@jeconsultancy.nl.

Hoofdkantoor

Wegalaan 49
2132 JD  Hoofddorp
088 – 126 44 00
info@jeconsultancy.nl

Kantoor Regio Zuid

Europalaan 2
5232 BC  ‘s-Hertogenbosch
088 – 126 44 00

Kantoor Regio Noordoost

Dokter Klinkertweg 1-7
8023 BR  Zwolle
088 – 126 44 00