Gemeentelijke opleidingen platform GOP

07-05-2020

Onze e-learning tool is een interactief platform waarmee u snel en eenvoudig een Online Academy kan realiseren voor uw gemeente. Een Online Academy biedt u de mogelijkheid om de kennis en kunde binnen uw organisatie te borgen, samen te voegen met externe kennis en op een centrale plek en efficiënte manier aan te bieden aan uw collega’s, in diverse vormen van e-learning.

Het platform bestaat uit een Leer Management Systeem en de mogelijkheid om zelf een e-learning te bouwen. Via internet is er dan altijd en overal toegang tot het systeem. Daarnaast kunnen uw collega’s inloggen via ieder type ‘device’, is er een eigen telefoon app, ondersteunt het platform het zogenaamde Single Sign On en is er een overzichtelijk dashboard in uw huisstijl. Ook voldoet de applicatie aan alle geldende veiligheidsnormen.

Op het platform kan eenvoudig e-learning worden gevolgd, gebouwd en geïmporteerd vanuit uw kennispartners. De vele functionaliteiten zoals agenderen, certificeren, automatische notificaties via e-mail en een eigen portfolio voor uw medewerkers maken het gebruik zeer laagdrempelig en plezierig. U heeft volledige controle over de vorm en inhoud van uw e-learning. Er is een grote variatie aan mogelijkheden beschikbaar, zoals open en multiple choice vragen, informatie en multimedia.

De e-learning kan worden aangeboden in oefen-, training-, enquête- en toetsvorm, waarbij het Leer Management Systeem de resultaten volgt, vastlegt en toont in de diverse rapportages.

Toepassing in de praktijk

Hieronder een kleine greep uit diverse toepassingen van het (e-) learning managementsysteem bij gemeenten:

  • Kennis en kunde delen: bij nieuwe besluitvorming, training van methodieken, wetswijzigingen, specifieke kennis van collega’s, ICT oplossingen, kan e-learning in BCM-Learning worden gerealiseerd, aangepast of geïmporteerd. Denk bijvoorbeeld aan de e-learnings: trainJEbbv en de introductie scrum in de publieke sector;
  • Introductie nieuwe medewerker: als er een nieuwe collega wordt verwelkomd, dan kan het inwerkproces worden gedigitaliseerd en indien gewenst getoetst;
  • Enquête of tevredenheid toetsen: bij collega’s en externen kan via de applicatie op reguliere basis de tevredenheid over dienstverlening of producten worden getoetst;
  • E-learning en evenementen agenderen: medewerkers krijgen volledig geautomatiseerd e-learning en evenementen aangeboden op hun dashboard. Hiermee kun je voor een individu of groep een volledig onderwijsprogramma samenstellen en aanbieden. Daarnaast kan dit worden toegevoegd aan een zelf samen te stellen certificeringstraject;
  • Eenvoudig beheer: het technische beheer van de applicatie ligt volledig bij de leverancier en is inclusief reguliere updates. Daarnaast kunnen uw beheerders onbeperkt gebruik maken van de servicedesk. Het functioneel beheer van de applicatie ligt bij uw organisatie, waarmee u zoveel mogelijk flexibiliteit heeft.

Abonnement

Het platform is beschikbaar op basis van licenties. Het aantal licenties is gelijk aan het aantal medewerkers van uw gemeente en is inclusief alle functionaliteiten, reguliere updates, technisch beheer en support.

Meer weten?

Wij komen graag langs om u meer te vertellen en de ervaringen die andere gemeenten hiermee hebben gehad. U kunt vrijblijvend contact opnemen op per telefoon op 088 – 126 44 00 of mailen naar info@jeconsultancy.nl. Een afspraak is snel gemaakt!